[ETUSIVU] [KUKA?] [OPINNOT] [VAPAA-AIKA] [LINKIT]


Vapaa-aika

Joitakin asioita, joiden parissa rentoudun. Ööö... tai siis puuhailen... Siis asioita, jotka eivät oikein liity opiskeluunkaan.


Amiga 1200 (tietokone)

Huomattava osa (vapaa-)ajastani keväästä 1999 lähtien on kulunut kyseisen vehkeen parissa puuhatessa. Vaatimattomaksi aiotusta "kirjoituskoneesta" on onnettomien sattumien ja heränneen värkkäilyinnostuksen myötä päässyt kehkeytymään hiukan kompleksisempi kapine ja kehitys näyttää jatkuvan yhä. Lisätietoa kiinnostuneille sanoin ja kuvin:

Amiga 4000T (toinen tietokone)

Tuoreempi perheenlisäys! Komea, alkuperäinen tornimalli muutamalla herkulla (CyberStorm 060, Picasso IV ym.). Tarkempaa koostumusta luvassa, kunhan tässä ehdin tutustua uuteen ystävääni lähemmin. :-)

Musiikki (puhtaasti kuuntelutasolla)

Edellisten lisäksi hyllystä löytyy lähes koko tuotantonsa verran ainakin seuraavia: Accept, Amorphis, Don Huonot, HIM, Nightwish ja Sentenced. Lisäksi hajalevyjä sekä rauhallisempaan että raadollisempaan suuntaan Edvard Griegistä Cannibal Corpseen. Koko totuuden kertoo taloutemme ajantasainen levylista (klassisen musiikin levyt puuttuvat toistaiseksi).

Itämainen tanssi

Joo, ihan totta! Aloitin syksyllä 2002 Oulu-opiston alkeiskurssilla tämän haastavan harrastuksen parissa. Alkukankeuden (kirjaimellisesti!) jälkeen juttu varmaan lähti jollain tavalla nilkuttavasti sujumaan, koska minua normaalisti piinanneet selkä- ja niskavaivat alkoivat vaivihkaa hellittää.

Nyt (syksyllä 2006) alkaa jo viides opiskeluvuoteni tanssin parissa. Historiaan mahtuu jo viisi juhlaakin, joissa olen ollut mukana esiintymässä. Katso kuvia!

Televisio (kaikesta huolimatta)

Aluksi Babylon 5, sittemmin Crusade, nyttemmin loppu :-(

Nyt se sitten on päättynyt. Niin mainio lauantai-iltojeni addiktoija Babylon 5 kuin jatkoksi esitetty 13-osaiseksi jäänyt Crusadekin. Erilaisilla sivu(sto)illa on yhä edelleen tarjolla runsain mitoin tietoa, huvia ja hyötyä liittyen kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan aiheen tiimoilta. Kokonaan oma lukunsa ovat ex-uutisryhmä sfnet.viestintä.tv.babylon5:n (jota sen elinaikana aktiivisesti lurkkeroin) tempaukset.

Musta kyy (The Black Adder)

Nelosella kahteen kertaan (1999-2000) esitetty, Rowan Atkinsonin tähdittämä neljästä kaudesta (?) koostuva brittisarja, jota on oikeastaan kovin hankala sanoin kuvailla...

Järjestöt...


Lue uusin Saku!

[LeHTori 10+]